Doriti sã trimiteti un articol?

Observatii? Sugestii?

Scrieti un e-mail la
..::[webmaster]::..

  home > resurse > articole > Islam, religia Păcii?
Marti, 20 Februarie 2018, 20:35  

Islam religia păcii?
<::.. înapoi la lista de articole

Am auzit de multe ori spunându-se despre islam ca este religia pacii. Dar este oare adevarat? Haideti sa face o scurta prezentare a evenimentelor curente.

Doua articole din Los Angeles Times au relatat despre musulmanii din Indonezia care forteaza crestinii din toate denominatiunile sa se converteasca la islam sau daca nu risca sa fie înjunghiati. Mii si mii de crestini au fost la început convertiti, apoi, conform dictatelor religioase rigide islamice, fortati sa sufere mutilarea sexuala a preputului sau a clitorisului (cu cutitul de bucatarie sau cu lama de ras) pentru a-i face conform standardelor musulmane; apoi înrobiti capeteniei lor musulmane. Aceasta este trista mostenire islamica a uciderii, terorii, minciunii si spalarii creierului pentru a-si duce mai departe cauza de convertire si subjugare globala … ceea ce ei numesc “lupta personala” ... ,,jihadul'' lor!

Alte exemple: Algeria este devastata de lupta apriga dintre fundamentalisti islamici si fortele guvernamentale. Nigeria este în mijlocul unui razboi civil al musulmanilor împotriva crestinilor. În Kenya partidul islamic a declarat “razboi sfânt” guvernului. În Turcia guvernul secular musulman este pus în încurcatura de catre partidul islamic Refah. Un razboi civil se manifesta violent în Sudan între musulmanii din nord împotriva crestinilor din sud. În ultimii ani peste 2 milioane de sudanezi (dintr-o populatie de 35 milioane) au fost ucisi de guvernul islamist folosind bombe si foametea împotriva propriei populatii. Un razboi violent s-a declansat între musulmanii din Eritrea si crestinii din Etiopia. Rezultatul luptei dintre musulmanii azerbaigieni si crestinii armeni au fost de 35.000 victime. Armenia a fost micsorata din cauza teritoriului “câstigat” de catre musulmani. Musulmanii sunt autorii aceleasi “religii a purificarii” si în Serbia. Ei au pradat valorile inestimabile dupa distrugerea a 107 biserici si manastiri, atât antice cât si moderne. Republicile musulmane Cecenia, Daghestan, Turkmenistan, Tadjikistan si Uzbekistan au aprins insurectia împotriva regimului ortodox rus, iar pâna în 2050 Rusia va fi fortata de catre invadatorii islamici sa se retraga din Asia Centrala. Marele urs rusesc va fi adus într-o stare de hibernare!

Vor fi fortate natiunile ne-islamice sa construiasca un “mare zid”, asa cum a facut China, pentru a-i tine departe pe islamizatori? Va tine zidul electronic, recent construit de armata israeliana, departe pe jihadistii arabi?

10.000 crestini libanezi au fost masacrati în anii 1860, în timp ce peste 100.000 au fost ucisi în razboiul civil libanez din 1975-1990. Mii de femei au fost violate. Razboiul a fost provocat de catre organizatia pentru eliberarea palestinei a lui Arafat. Damour a fost cândva un sat crestin libanez prosper înainte ca 500 de tineri sa fie masacrati iar populatia expulzata. Acest tip de violenta si intoleranta rigida simbolizeaza tratamentul aplicat crestinilor de catre musulmanii din Orientul Apropiat. Si, în loc de un mandat international de arestare, Arafat primeste premiul Nobel pentru pace! Nici crestinii arabi din zonele israeliene controlate de arabi (Iudeea, Samaria si Gaza) nu o duc prea bine. În 1970, 70% din populatia orasului Betleem era crestina. Astazi 70% din populatia sa este musulmana. Islamizarea spectaculoasa a societatii din Palestina a produs crestinilor serioase probleme. Comunitatea crestina din Iudeea si Samaria (West Bank) a scazut la sub 10.000, o scadere de 50% fata de anii 1990. Continuând cu Uighur, separatistii teroristi musulmani sunt activi în vestul provinciei chineze Xinjiang. Filipine, aproape 95% crestina (catolica), totusi grupul rebel musulman numit Abu Sayyaf (“purtatorii sabiei”) s-a aliniat cu al-Qaeda lui bin Laden si vor stat independent islamic. Rapirea pentru a cere rascumparare este asa de comuna în Filipine încât a fost descrisa ca si capitala rapirilor din lume! În Timorul de Est, indonezienii musulmani au declansat un razboi violent împotriva crestinilor. Malaiezia este o bomba gata sa explodeze între musulmani si minoritatile chineze si indiene. Hindusii din India au avut de a face cu “sabia islamului” si au fost chiar arsi de vii pentru ca au refuzat acceptarea islamului. În India, cu o populatie musulmana de 200 milioane (aproximativ 20%), razboiul poate izbucni oricând. În Israel este chiar mai rau unde arabii israelieni numara 23% din populatia Statului Israel! Colonelul Kadafi si armata libiana a sustinut numeroase incursiuni în vecinatatea Ciadului. Chiar si Comunitatea Coptica crestina (mai putin de 10% din populatia Egiptului) sunt la limita dintre toleranta si opresiune. Recent, miscarea terorista Jama Islamya din Indonezia si-a sumat responsabilitatea unui atac terorist în care si-au pierdut viata 190, iar altii 300 au fost raniti. Si exemplele pot continua… Din nefericire multi nu sunt avertizati de filozofia ucigasa a islamului, or ei o gasesc prea monstruoasa pentru a putea fi crezuta.

Aceasta este asa-zisa religie a pacii la care multi se feresc sa ia atitudine. Militiile islamiste pakistaneze au declansat atentate teroriste împotriva crestinilor, printre ei numarându-se si cetateni francezi. Am auzit cu consternare cum ministrul apararii francez a declarat ca nu trebuie declansat un razboi împotriva islamului, ci împotriva atentatorilor. Dar jihadul lor pe ce se bazeaza, nu pe islam? De ce se feresc oamenii politici sa critice islamul? De ce presedintele Bush spune ca se duce o lupta împotriva celor ce au pervertit islamul si nu împotriva islamului? Nu islamul i-a pervertit în criminali?

Este islamul o religie a pacii atunci când lupta împotriva guvernului, cum am vazut mai sus, ducând la anarhie, razboi si foamete? Este islamul o religie a pacii atunci când ucide si terorizeaza populatia care nu le împartaseste crezurile dracesti? NU, cu siguranta ca nu este religia pacii, ci mai degraba religia razboiului, si a unuia la scara mondiala. Este timpul ca lumea civilizata sa priveasca dincolo de interesele economice (petrolul) care sunt subiecte de santaj al islamului.

Mihai Simionescu
© Baptistnet.ro 2002, 2003
webmaster
realizat de smArtDesign