Cunoasteti un site care meritã sã fie listat aici?

Observatii? Sugestii?

Scrieti un e-mail la
..::[webmaster]::..

 

  home > resurse > Știri > Credinta intre pasiune si rutina
Marti, 16 Ianuarie 2018, 4:37  

Credinta intre pasiune si rutina
<::.. înapoi la știri

Dumnezeu întarea marturia lor cu semne, puteri si felurite minuni si cu darurile Sfântului Duh, împartite dupa voia Sa (Evrei 2:4)

Trezirile se fac când oamenii se reîntorc spre rugaciune. Când oamenii se reorienteaza spre rugaciune, Duhul Sfânt vine si lucreaza cu putere. Oameni din Biserica Baptista din Zalau au cautat rugaciunea, au staruit în ea. Si Dumnezeu a facut minuni în viata lor si printre oamenii nemântuiti din jurul lor. De 3-4 ani Dumnezeu a adus multi oameni nemântuiti la credinta, a restabilit vietile unor oameni decazuti, a vindecat boli cronice incurabile, a salvat alcoolici înraiti, a împacat soti si sotii despartiti, a redat sens si bucurie, dragoste pentru frati si pentru Dumnezeu, unor crestini rutinati. Aceasta carte vine sa redea fragmente din marturiile lor, din viata lor, din experienta lor frumoasa si profunda cu Dumnezeu.

Cartea "Credinta intre pasiune si rutina" iesita in aceasta saptamana de sub tipar, cuprinde in 235 de pagini aspecte de viata crestina practica.

Cartea este structurata pe trei parti:

Prima parte a cartii contine descrierea unor situatii din viata unor crestini in care Dumnezeu a intervenit in mod deosebit, prezentarea unor oameni la care Dumnezeu le-a transformat viata, dar si felul in care un crestin obisnuit vede situatia din bisericile noastre, mai rutinate sau mai pasionate, exemplificata de dialoguri, de discutii reale cu crestini din diferite biserici, situatia tineretului si copiilor, pericolele care ii pandesc, motivele pentru care ei ajung sa nu mai creada.

Partea doua cuprinde un anumit numar de marturii personale ale unor oameni care au ajuns la o viata plina pasiune pentru Hristos.

Partea treia este o surpriza dar in acelasi timp va va fi familiara multura dintre dumneavoastra.

Alte carti publicate de autoare:

VIATA, DRAGOSTE, CASATORIE (138 pagini)
Editura Risoprint, Cluj-Napoca, 1999
Cartea se adreseaza tinerilor care vor sa realizeze o casnicie fericita dar si cuplurilor de toate vârstele pentru a le reaminti regulile simple si practice ale convetuirii în doi, precum si problematica delicata a vietii intime, pentru a elimina greselile datorita lipsei de cunoastere în acest domeniu.


AFACERI CU SUFLETE DE COPII (214 pagini)
Editura Mesagerul, Bistrita, 2000
Roman inspirat din evenimetele traite de autoare. O zguduitoare dezvaluire a traumelor la care au fost supusi niste copii care, printr-un crud destin, au ramas lipsiti de protectia parinteasca. Copii care au devenit o „afacere” pentru niste „întreprinzatori” mânati de o teribila ispita a lacomiei de bani.

Pentru contactare si comenzi:

Tel: 0263 211 467
Mobil: 0721 767 574
E-mail: marianagoron@yahoo.com

Pretul pentru fiecare dintre cele trei titluri: 12 lei


© Baptistnet.ro 2002, 2005
webmaster