Cunoasteti un site care meritã sã fie listat aici?

Observatii? Sugestii?

Scrieti un e-mail la
..::[webmaster]::..

 

  home > resurse > Știri > Peniel 2007
Marti, 20 Februarie 2018, 20:36  

Conferința Peniel 2007
<::.. înapoi la știri

Dragi prieteni,

Nadajduim ca anul 2007 sa va aduca multe binecuvantari si sa fie anul in care sa ne apropiem si mai mult de Domnul. Integrarea Romaniei in UE, pe langa multe avantaje si oportunitati, aduce cu sine si multe provocari care pot crea confuzie si pot zadarnici valorile Scripturii. In acest context, se cuvine si mai mult sa citim Scriptura si sa ne insusim preceptele ei, cautand sa implinim tot ce ne invata ea si pregatindu-ne, in acest fel, pentru iminenta revenire a Domnului Isus.

In acest sens, dupa cum v-am obisnuit deja, Fundatia Peniel va organiza anul acesta cea de a 11-a Conferinta Nationala de Tineret "Peniel", ce va avea ca tema prioritatea valorilor spirituale (Mat. 6:33). Iata mai jos si alte detalii de importanta majora pentru aceia dintre voi care vor dori sa participe:

Data: 13-14 aprilie 2007
Locatie: Sala Sporturilor din ARAD
Tema: prioritatea valorilor spirituale
Titlul: Risipind ceata
Motto: "Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." (Matei 6:33)
Vorbitori: Ionel Tutac, Lazar Gog, Vladimir Pustan
Ne va conduce in inchinare PENIEL band.
Invitati speciali: grupul Eldad, Marius Moldoveanu si grupul Ciresarii.

Program:

Vineri, 13 aprilie
9:00 - 11:00 receptia participantior

11:00 - 13:30 sesiunea I
13:30 - 18:00 pauza (masa si diferite activitati)
18:00 - 20:30 sesiunea II

20:30 -> cazarea participantilor

Sambata, 14 aprilie
10:00 - 12:30 sesiunea III
12:30 - 16:30 pauza
16:30 - 16:55 concert de fanfara
17:00 - 19:30 sesiunea IV - coorganizator, Organizatia "Ciresarii" (evanghelizare - intrarea libera!)

Contributia pentru participare: 20 RON/pers. (Se va achita in avans prin banca! Pe cat puteti, va rugam folositi serviciile BancPost).

Inregistrarea pentru participarea la conferinta se va face pe internet, prin liderul de grup care va va insoti, accesand situl www.peniel.ro, pana la data limita, 30 martie 2007. Pentru a evita invalmaseala, la receptie numai liderul de grup se va prezenta avand asupra lui lista oamenilor de care raspunde cat si actul lor de indentitate! Din pricina numarului limitat de locuri in sala, numai primii 2,800 de oameni validati ca inscrisi (dupa achitarea contributiei) vor putea participa la conferinta; prin urmare, ne rezervam dreptul sa inchidem listele si inainte de termenul limita, in cazul in care cele 2,800 de locuri vor fi deja ocupate.

Cazarea va fi asigurata doar in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii/achitarii contributiei. Cu o saptamana inainte se vor anunta locurile disponibile si daca va fi nevoie sa va aduceti saci de dormit! Recomandam tinerilor din localitatile limitrofe Aradului, care pot sa se intoarca la casele lor pentru cazare, sa faca acest lucru. De asemenea, va incurajam pe toti sa incercati sa va gasiti locuri de cazare la Arad si singuri. In acest fel ne veti usura foarte mult munca. Multumim pentru intelegere!

Contacte utile:
Pentru informatii referitoare la inregistrarea pe net, scrieti la bravo_jon@yahoo.com.
Pentru informatii financiar-bancare, scrieti la chivadanciu@yahoo.com.
Pentru informatii referitoare la cazare, scrieti la coco_opris@yahoo.com.

In vederea reusitei acestui eveniment, va propunem ca zilele de 23 februarie si 23 martie sa fie zile speciale de post si rugaciune pentru aceasta conferinta!

Sa ne rugam si sa postim impreuna pentru:

1. Predicatori - ca Dumnezeu sa-i inspire in pregatirea mesajelor si sa-i foloseasca cu putere;
2. Cantareti - ca sa-L inalte numai pe Dumnezeu prin muzica si comportamentul lor;
3. Bisericile evanghelice din Arad - sa fie lumini vizibile in intunericul de afara si sa colaboreze bine in continuare;
4. Gasirea cat mai multor locuri de cazare;
5. Organizatorii si voluntarii locali si din tara - pentru o buna coordonare a evenimentului;
6. Participanti - sa vina cu motivatii corecte si asteptari mari de la Domnul;
7. Prezenta manifestata a lui Dumnezeu - ca toti participantii sa fie transformati de puterea eternului Domn, Isus Hristos!

Va multumim si va asteptam cu drag!

Echipa Peniel

PS.
1. Va rugam cititi cu atentie Acordul afisat pe site care include alte cateva detalii suplimentare!

2. Acele biserici, organizatii sau grupuri de tineri care doresc sa-si prezinte activitatea de tineret in cadrul conferintei, sunt rugate sa o faca in sistem multimedia. Numai acele lucrari care vor dovedi slujire si prezentare media excelenta vor fi difuzate! Prezentarea nu trebuie sa depaseasca 2-3 minute!

3. Artistii crestini care doresc sa-si prezinte la Peniel video-clipurile sunt rugati sa ni le trimita din timp.

In vederea selectarii, va rugam sa trimiteti prezentarile pe CD (in format PowerPoint, DivX sau DVD) pana la finalul lunii martie, la adresa:

Lucian Oniga
Str. Decebal, nr. 21, sc. A, ap. 9
420070, Bistrita, BN


© Baptistnet.ro 2002, 2005
webmaster